Oude Tonge, Goeree-Overflakkee

Het dorp Oude-Tonge ligt op Goeree-Overflakkee en biedt rust, kust en natuur. Het nabijgelegen zoutwatermeer ‘de Grevelingen’ met ‘Strand Grevelingendam’ is zeer geliefd bij watersporters en biedt ruime mogelijkheden voor bijna alle watersporten: zwemmen, duiken, vissen, windsurfen, kitesurfen, zeilen, waterskiën en jetskiën. Ook natuurgebied de ‘Krammer’ van honderden hectares groot heeft  een zoetwatermeer waar men kan recreëren. Oude Tonge heeft  een haven met horeca en gezellige terrassen en aansluitend het winkelcentrum. Ook voor (motor)fietser en wandelaars is er in de omgeving van Oude Tonge voldoende te beleven. Via de diverse fietsroutes over het eiland, toer je door het dorp en omgeving.

MOGELIJKHEDEN

WeBuildhomes en Dutchen willen met het nieuwe te realiseren kleinschalige vakantiepark in Oude-Tonge een natuurlijke en organische overgang creëren van het huidige dorp naar de natuur en het open water van de Krammer. En tegelijkertijd kwaliteit toevoegen aan het huidige dorp.

Het project biedt veel aandacht aan landscaping. En zo wordt er een inspirerende omgeving met natuur en architectuur gerealiseerd. Er is veel ruimte in en om de hoogwaardige vakantiewoningen compleet met inrichting en uitrusting. Duurzaamheid staat centraal, zowel wat betreft  de woningen als de gehele opzet van het park.

Bij het vakantie park biedt Dutchen een gebouw met full service voor gasten. Hier kunnen gasten hun ultieme vakantiegevoel ervaren en faciliteert Dutchen extra services, zoals het aanbieden van een bijzondere wijn voor een optimale vakantiebeleving. De kleinschaligheid zorgt voor rust, ruimte en natuurbeleving.

Facts & Figures

  • Start bouw: nnb
  • Locatie: Oude Tonge, Goeree-Overflakkee
  • Aantal woningen: –
  • Focus: Watersport, natuur, duurzaamheid