Boekenroode Aerdenhout

Aan de Boekenroodeweg in Aerdenhout, wordt op één van de mooiste woonomgevingen van Nederland een schitterend project ontwikkeld; Boekenroode Wonen.

Tussen de lommerrijke lanen en de ingetogen landgoederen wordt een kleinschalig en exclusieve woonomgeving ontwikkeld. In het bos aan de Boekenroodeweg en met uitzicht op de polders worden twee deelprojecten gerealiseerd; Twee vrijstaande woningen en 16 unieke villa’s.

Het project is gericht op bewoners met een zorgvraag. Er zijn vele faciliteiten mogelijk om het wonen op Nieuw Boekenroode zo comfortabel mogelijk te maken.

KAVELS

De twee kavels (ca. 1.500 m²) zullen na vaststellen van het aangepaste bestemmingsplan worden verkocht. Het bestemmingsplan zal de ontwikkeling en realisatie van twee vrijstaande villa’s ter grote van ca. 300 m² mogelijk maken. De verwachting is dat deze kavels eind 2018 in verkoop zullen gaan.

VILLA’S

De Patiovilla’s hebben een volledig woonprogramma op de begane grond tussen de 150 m² en 200 m² met een spectaculaire vide van 5 meter hoog en ruimte op de eerste verdieping van een bibliotheek, gastenverblijf of hobby kamer. De villa’s liggen in een parkachtige setting in een kleine open plek in het bos maar ook met uitzicht op de polders. Een unieke locatie bereikbaar via de lommerijke Boekenroodeweg in de statige Aerdenhout. Inbegrepen bij de levering zijn een groot terras en twee eigen parkeerplaatsen. De verwachting is dat de patio villa’s eind 2018 in verkoop zullen gaan.

Facts & Figures

  • Start bouw: nnb
  • Locatie: Aerdenhout, Bloemendaal
  • Aantal woningen: Twee vrijstaande woningen en 16 villa’s.
  • Focus: Exclusief, bosrijk, luxe
  • Hoge plafonds
  • Gericht op zorgvraag
  • Variërend in grootte tot ongeveer 150 m2.