Baayvilla’s, Lauwersoog

Baayvilla’s is een nieuw, kleinschalig vakantiepark in Lauwersoog bestaande uit 6- tot 8- persoonsvilla’s, op een unieke locatie direct aan het Lauwersmeer. De villa’s liggen in de luwte van een jachthaven en hebben een spectaculair vrij uitzicht over het water. Op loopafstand van de Waddenzee en de boot naar Schiermonnikoog, een leuk uitstapje tijdens uw verblijf!

MOGELIJKHEDEN

De villa’s hebben werkelijk een prachtig uitzicht over het water vanaf de tuin en het terras, maar ook vanuit de villa. Ben je op zoek naar rust en ruimte dan zit je bij Baayvilla’s wel goed, het vakantiepark heeft namelijk 12 villa’s. Ook de watersportlief- en natuurliefhebber zal genieten op deze unieke plek in het noorden van Nederland. Net naast het park ligt een jachthaven, en een paar leuke restaurants waar je heerlijk van de kaart kan eten. Vanaf Lauwersoog bereikt u met de boot het prachtige Schiermonnikoog.

HINABAAY

Afhankelijk van de wensen van de eigenaar kunnen deze woningen ingericht worden voor 6 tot 8 personen.
De 12 luxe en zeer ruime recreatievilla’s worden standaard opgeleverd met een schitterend modern interieur dat speciaal voor Baayvilla’s is vormgegeven door Hinabaay.

KENMERKEN

– Eigen grond: 410-710 M2
– Woonoppervlak: 140 M2
– Inhoud woning: 460 M3
– 3- 4 slaapkamers
– 2 badkamers
– 1 parkeerplaats
– Geen verhuurverplichting
– Adembenemend, vrij uitzicht
– Complete inrichting

Facts & Figures

  • Locatie: Lauwersoog, Groningen
  • Aantal woningen: 12
  • Focus: water, natuur, buiten