Partners

Door jarenlange samenwerking met onze partners voeren wij projecten van begin tot eind naadloos uit. Doordat wij alles onder één dak hebben ontstaat er een goed overzicht van een project waardoor we altijd tot het beste resultaat komen.

dutchen-logo-300×150

Dutchen biedt u luxe vakantiehuizen en villa’s aan op bijzondere, kleinschalige vakantieparken langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden.

Ze zijn ervan overtuigd dat wanneer u aan een korte of langere vakantie toe bent, u niet alleen weg van huis wilt zijn, maar dat u ook een comfortabel ‘tweede thuis’ als accommodatie wenst. Ze hebben inmiddels een prachtig aanbod van luxe vakantiehuizen en villa’s van hoge kwaliteit en een uitstekende service.

hina

HINABAAY is een interieur designbureau met een duidelijke visie: modern, licht en comfort moeten de boventoon vieren.

Door jarenlange samenwerking met HINABAAY hebben wij een partner die vooruitdenkt en ervaring heeft met allerlei soorten interieurprojecten. Samen met u maken zij keuzes op het gebied van keuken, vloeren, sanitair, raamdecoratie, meubels en meer. Een huis wordt volledig turn-key opgeleverd, inclusief witgoed en alle huishoudelijke apparatuur, opgemaakte bedden en een volledig ingerichte keuken.

iaay

IAAY is een full-service marketingbureau met een focus en jarenlange ervaring op het gebied van leisure, horeca en vastgoed, in zowel binnen- als buitenland.

Tijdens een project zijn ze betrokken bij levensechte visuals van vastgoedprojecten, huisstijlen, de ontwikkeling van websites, online en offline strategieën, het organiseren van open dagen en meer. Naast dat zij op projectbasis inzetbaar zijn, gaan zij ook graag langere trajecten aan met klanten en groeien ze vaak door tot vaste marketingpartner- van een organisatie.