Gedreven ontwikkelaars

Het team van Dutchen Development werkt voor derden en op eigen risico aan plekken waar je gelukkig bent; waar je je direct thuis voelt. Met respect voor de omgeving en met als doel toegevoegde waarde realiseren. Daar is visie voor nodig en de kennis en kunde om ideeën te vertalen naar een haalbaar en maakbaar plan.

In de hoeveelheid van disciplines die bij elkaar komen is ons team de ‘Haarlemmer Olie’ die met veel succes projecten ontwikkelt en realiseert met een sterke focus op de leisure markt en residentieel vastgoed.

Het team

J.J. Smit

Ontwikkeling Manager / Partner

Marketeer, productontwikkelaar maar vooral de verbindende factor tussen alle disciplines die bij de exploitatie en ontwikkeling van vastgoed komen kijken. Jaap-Jan is opgeleid als productontwikkelaar aan the Design Academy, een toonaangevend opleidingsinstituut voor ontwerpers. Waar studiegenoten kozen voor het vak van ontwerper of als autonoom kunstenaar hun weg vonden, is Jaap-Jan als conceptueel ontwikkelaar bij een bouw- en vastgoedonderneming zijn carrière gestart.
Als Partner bij Dutchen Development brengt Jaap-Jan de liefde voor productdesign en zijn ervaring in de ontwikkeling van vastgoedprojecten bij elkaar.

R. Beetstra

Bouwkundig projectmanager

Het lijkt volkomen normaal dat glad gestucte wanden ook daadwerkelijk glad zijn, deuren naadloos sluiten, tegels vlak zijn aangebracht en een project op tijd wordt opgeleverd. Bij projecten waar Ridzert aan werkt is dat ook zo. Het is daarom niet raar dat een aantal particuliere klanten inmiddels al meerdere projecten door Ridzert hebben laten bouwen. Ook aannemers en leveranciers werken graag met het team van Dutchen Development of aan de realisatie van woningen. Ridzert is verantwoordelijk voor de technische planontwikkeling van al onze projecten.

F. Westerweel

Interieur Designer | Hinabaay

Fleur’s grootste passie ligt bij ontwerpen. Ze verzorgt de inrichting van onder andere woningen, restaurants en hotels. Ze voert ieder project uit met even veel enthousiasme en energie. Ze is een creatieve geest die met veel lef en gezond verstand aan grensverleggende projecten werkt. Van jongs af aan is Fleur al bezig met interieur. Na haar opleiding aan de Jan des Bouvrie academie heeft ze bij verschillende bedrijven gewerkt en veel ervaring op gedaan. Ze laat zich graag inspireren door de nieuwste trends uit Milaan en Parijs.

A. Fokkema

Junior Projectmanager

Analytisch te werk gaan, structuur behouden maar ook verkoopcontracten en realisatieovereenkomsten zijn het domein van Anna. Wat wij voor onze partners verkopen gaat via de handen van Anna en heeft haar stempel voor goedkeuring. Haar technische achtergrond heeft ze aangevuld met diverse creatieve trainingen waardoor ze de verbindende schakel is tussen de ontwikkelaar, architect en makelaar. Haar ervaring bij één van de grootste makelaars in Zuid-Kennemerland maakt haar een onmisbare kracht die er voor zorgt dat klanten kunnen terugkijken op fijn aankoopproces en Dutchen Development direct weten te vinden voor een volgend project.

L. van der Burg

Assistent Projectmanager

Als Assistent Projectmanager is Lieselotte de schakel tussen interne en externe partijen. Ze weet als geen ander wat er speelt in het bedrijf. Ze is van alle afspraken op de hoogte en ze zorgt ervoor dat alle planningen en doelstellingen worden behaald. Inmiddels is ze niet meer weg te denken uit het team. De wereld van projectontwikkeling bevalt haar goed. En zeker bij Harlem Oil Company. “Hier wordt kwalitatief hoogstaand gewerkt”.

M. Sluijzer

Managing Director | Hinabaay

Hinabaay is al jaren een stabiele partner die, hoewel onder een eigen naam, volledig onderdeel is van het Dutchen Development team. Als grondlegger van Hinabaay legt Michael met een feilloos gevoel voor de verhouding tussen investeren in kwaliteit en optimalisatie in rendement, de basis voor een succesvolle verhuur van de Dutchen parken. Als nestor binnen het team zorgt Michael voor een stabiele basis waar al jaren diverse junior hun carrière starten en is hij een vraagbaak waar projectteams hun ideeën komen sparren om in een vroeg stadium de samenhang tussen ontwerp van exterieur, interieur en inrichting bij elkaar te laten komen.