Team

Ir. M.N.P. (Mike) Schouten

Partner

Mike is multi entrepeneur die verantwoordelijk is voor diverse ontwikkeling in zowel het buitenland als Nederland. Na zijn opleiding in Delft heeft hij zich gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling in de Leisure industrie. Met Harlem Oil Company is hij verantwoordelijk voor verschillende vastgoedontwikkelingen zowel in de woningbouw als Leisure als ook diverse exploitaties van recreatiebedrijven in Nederland en Zweden.
Hij zei in een interview onlangs het volgende: ‘Ontwikkelen is de aanwezige aanleg tot bloei brengen, belangrijk aspect is hierbij een gedegen basis van onderzoek, maar ook een eigenwijze visie. Geduld is een schone zaak en een ontwikkeling moet dan ook de kans krijgen te ‘rijpen’, weten wanneer je de druk opvoert of de teugels laat varen. Bijsturen wanneer het moet en niet blind varen op een vastomlijnd eindbeeld.’ Voor nieuwe ontwikkelingen kun u contact opnemen met Mike via onderstaande contactgegevens.

e-mail: m.schouten@harlemoilcompany.com
mobiel: +31 6 55120620

J.J. (Jaap-Jan) Smit

Partner

Marketeer, productontwikkelaar maar vooral de verbindende factor tussen alle disciplines die bij de exploitatie en ontwikkeling van vastgoed komen kijken. Jaap-Jan is opgeleid als productontwikkelaar aan the Design Academy, een toonaangevend opleidingsinstituut voor ontwerpers. Waar studiegenoten kozen voor het vak van ontwerper of als autonoom kunstenaar hun weg vonden, is Jaap-Jan als conceptueel ontwikkelaar bij een bouw- en vastgoedonderneming zijn carrière gestart.

Als Partner bij Harlem Oil Company brengt Jaap-Jan de liefde voor productdesign en zijn ervaring in de ontwikkeling van vastgoedprojecten bij elkaar. ‘Ik geloof er in dat we als Harlem Oil Company, meer dan anderen in staat zijn om niet alleen de intrinsieke waarde van een locatie tot uiting te laten komen, maar veel belangrijker, waarde weten te creëren. Ontwikkelaars zijn lang opgeleid als projectmanagers. Wij zijn productontwikkelaars met een diep inzicht in marktmechanismes en vergaande kennis in de leisure markt en residentieel vastgoed’.

Harlem Oil Company ontwikkelt nieuwe locatiegebonden bussinescases, maakt ideeën haalbaar en realiseert haar plannen. Van idee naar verkoop en tastbaar product; een voorrecht om aan te werken.

e-mail: jj.smit@harlemoilcompany.com
mobiel: +31 6 40096807

Ir. C.S. (Claudine) Meijer

Ontwikkelingsmanager

Claudine houdt van structuur en heeft een gezonde obsessie voor lijstjes en overzicht. Het begeleiden van niet dagelijkse projecten en processen zijn haar natuurlijke habitat. Na haar opleidingen is zij begonnen op de Zuidas en heeft ze gewerkt aan de ontwikkeling en realisatie van beeldbepalende utiliteitsgebouwen. Vervolgens heeft ze de laatste jaren gewerkt als portefeuille manager beheer & ontwikkeling, waarbij zij verantwoordelijk was voor de zeer uiteenlopende vergunningstrajecten en zorgde zij dat portefeuilles geoptimaliseerd werden voor een gezonde en stabiele toekomst. Graag haalt zij het beste uit haar teamleden en creëert ze een gezamenlijk belang. Dit alles maakt haar een geweldige allrounder en sparringpartner voor zowel ontwikkelaar, gemeente als bouwer. Claudine zorgt er voor dat visies werkelijkheid worden.

e-mail: c.meijer@harlemoilcompany.com
mobiel: +31 6 216281

Ing. R. (Ridzert) Beetstra

Bouwkundig projectmanager

Het lijkt volkomen normaal dat gladgestucte wanden ook daadwerkelijk glad zijn, deuren naadloos sluiten, tegels vlak zijn aangebracht en een project op tijd wordt opgeleverd. Bij projecten waar Ridzert aan werkt is dat ook zo. Het is daarom niet raar dat een aantal particuliere klanten inmiddels al meerdere projecten door Ridzert hebben laten bouwen. Ook aannemers en leveranciers werken graag met het team van Harlem Oil Company of, wanneer nodig onder Prooco B.V. aan de realisatie van woningen. Ridzert communiceert helder en is van een no nonsense aanpak. Zijn motto is dan ook ‘Getting things done’.
Ridzert is verantwoordelijk voor de afbouw van al onze projecten. Wilt u weten hoe we uw kunnen ontzorgen? Neem contact op via ondertstaande contactgegevens.

e-mail: r.beetstra@harlemoilcompany.com
mobiel: +31 6 46331397

Ing. P.J. (Peter-Jan) Oosten

3D-Designer & Projectmanager

Afgestudeerd aan de HTS met een negen voor zijn afstudeerproject bij één van de partners van Harlem Oil Company kon Peter Jan direct beginnen als onderdeel van het team. Met een 3D-Designer & Projectmanager als onderdeel van het ontwikkelteam is Harlem Oil Company in staat razend snel producten te ontwikkelen van idee tot maakbaar product. Geconcentreerd werkend achter drie beeldschermen en twee state of the art computers is Peter Jan dé Revit specialist die van een snelle schets een maakbaar en fotorealistisch beeld maakt.

e-mail: pj.oosten@harlemoilcompany.com
telefoon: 023 74 100 62

Ing. A.M. (Anna) Fokkema

Marketing & Sales

Fotografie, teksten, websites maar ook verkoopcontracten en realisatieovereenkomsten zijn het domein van Anna. Wat wij voor onze partners verkopen gaat via de handen van Anna en heeft haar stempel voor goedkeuring. Haar technische achtergrond heeft ze aangevuld met diverse creatieve trainingen waardoor ze de verbindende schakel is tussen de ontwikkelaar, architect en makelaar. Haar ervaring bij één van de grootste makelaars in Zuid-Kennemerland maakt haar een onmisbare kracht die er voor zorgt dat klanten kunnen terugkijken op fijn aankoopproces en Harlem Oil Company direct weten te vinden voor een volgend project.

e-mail: a.fokkema@harlemoilcompany.com
telefoon: 023 74 100 62