Kenmerken

Locatie:   Zeegse (Gemeente Tynaarloo)
Woonoppervlak:   66 – 144 m2
Perceeloppervlak: 410 – 710 m2
Kamers: 2 – 4 slaapkamers
Vraagprijs: Vanaf € 199.000,- v.o.n. (excl. BTW)
Interieur:   Complete inrichting

De Zeegser Duinen is een unieke locatie: midden in Nationaal Park Drentsche Aa, een ongerept stukje Nederland in het noorden van Drenthe. Hier vindt een eeuwenoude beek, de Drentsche Aa, kronkelend haar weg door de gevarieerde natuur. Langs heidevelden, zandverstuivingen, bossen en weilanden.

Beschrijving

Omarmd door de rust
Het recreatiepark wordt ontwikkeld aan de bosrijke noordzijde van het dorp Zeegse (gemeente Tynaarlo), op slechts 10 kilometer van Assen en 18 kilometer van Groningen. Het park is via de A28 en N386 uitstekend te bereiken. Zodra u de grote weg achter zich laat, vergeet u het drukke stadse leven echter meteen. Laat u omarmen door de rust van het Drentse landschap, afgewisseld met authentieke dorpjes.

Lodges De Zeegser Duinen wordt geen traditioneel recreatiepark, de woningen worden geplaatst in een prachtige parkachtige omgeving. Eén met de natuur; dat gevoel krijgt u bij de luxe lodges, die worden omringd door een ‘ongecultiveerd landschap’. De hele uitstraling, inrichting en vormgeving van het park worden ontwikkeld in nauwe relatie met de beschermde natuur in de omgeving.

Lodges
De 6 – of 8 persoons lodges staan op ruime kavels, waar u volop kunt genieten van het buitenleven. Ook in de woning kunt u heerlijk tot rust komen. Op de begane grond vindt u de smaakvolle living, de grote open keuken met luxe inbouwapparatuur en een apart toilet. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamers, een apart toilet en luxe badkamers met regendouche. Ook is de lodge voorzien van een sauna, om te ontspannen na een wandeling over de heidevelden.

Suites
Naast de lodges is het ook mogelijk om te kiezen voor de luxe suites; speciaal voor het project Villapark Zeegser Duinen is door Harlem oil Company een uniek concept ontwikkeld; een 4 of 6 persoons suite lodges. De suites zijn bedoeld voor iedereen die wakker wil worden in zijn eigen lodge maar het comfort zoekt van een vijf sterren hotelkamer. Romantisch met eigen haard en terras, ruim opgezegd met bad, weelderige boxspring bedden, design interieur en sauna. U kunt kiezen uit twee types; type A en type B

Verhuur
Voor de verhuur is er gekozen voor een samenwerking met Dutchen. Dutchen biedt luxe vakantieverblijven op bijzondere locaties, veelal op kleinschalige vakantieparken. De villa’s zijn luxueus ingericht en afgewerkt en de service tijdens het verblijf is van een hoog niveau. Verhuur en Beheerorganisatie Dutchen is een jonge, snel groeiende organisatie. Elk vakantiehuis is uniek vanwege de architectuur, luxe inrichting en de bijzondere locatie. Tevens bij elk vakantiehuis keuze uit diverse wellness mogelijkheden zoals een eigen sauna, stoomcabine, jacuzzi of whirlpool.

Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite www.villaparkzeegserduinen.nl