Kenmerken

Project:              Villa Park Gooilanden | 52 suite lodges
Locatie:              Wijdemeren op de grens van Loosdrecht en Hilversum
Programma:       52 Suite Lodges
Kavels:               300 – 500 m²
Prijs:                  fase 1 & 2 vanaf  € 199.000 Excl. BTW Incl. Inrichting | fase 3 vanaf € 249.000 excl. BTW incl. inrichting

FASE 3 NU IN DE VERKOOP: 12 FRAAIE WELLNESS BUITENVERBLIJVEN
Waardevolle en waardevaste investering in het Gooi met huurgarantie van 10 jaar van 5% netto.

Midden in het Gooi in het groen nabij de Loosdrechtse plassen worden 52 suite lodges gerealiseerd. Villapark Gooilanden ligt op de grens van Hilversum en Loosdrecht. Het is een oase van rust, omgeven door oude bomen, weelderige tuinen en prachtig aangelegde waterpartijen.

Beschrijving

Suite lodge

Speciaal voor het project Villapark Gooilanden is door Harlem oil Company een uniek concept ontwikkeld; luxe suite lodges. De suites zijn bedoeld voor iedereen die wakker wil worden in zijn eigen lodge maar het comfort zoekt van een vijf sterren hotelkamer. Romantisch met eigen haard en terras, ruim opgezegd met vrijstaand bad, weelderige boxspring bedden, design interieur en sauna.

Omgeving

De Loosdrechtse Plassen – omschreven als de watertuin van Nederland – liggen op slechts twee kilometer afstand. De buitenplaatsen van ´s-Graveland zijn een mooie bestemming voor een ontspannen fietstocht en ook het pittoreske plaatsje Ankeveen – dat zomer en winter bruist van de activiteiten – is prachtig om te bezoeken. De locatie van Gooilanden is zo centraal dat in feite heel Nederland aan uw voeten ligt.

Park

Gooilanden heeft een parkachtige structuur met landschappelijk waardevolle bomen en waterpartijen. De kavels zijn ruim, hebben voldoende privacy en kennen een aantrekkelijke vierkante meterprijs. De bestemming van Gooilanden is recreatief en er staan al een aantal woningen die gebouwd zijn rond 2010. De nieuw te bouwen buitenverblijven worden zeer luxe en zijn voor de verhuur.

Eigen gebruik en/of verhuur 

De verhuur en beheer van Gooilanden is uitbesteed aan Dutchen. Deze verhuurorganisatie verhuurt alleen op de allerbeste locaties en besteedt zeer veel aandacht aan de architectuur en inrichting van de woningen. Ook het beheer ligt op een zeer hoog niveau. Wij zijn er trots op dat Dutchen zijn naam verbindt aan dit project.

In de praktijk werkt het zo dat u met Dutchen een verhuur- en beheerovereenkomst sluit. Door de aanstelling van een parkmanager wordt u volledig ontzorgd.  De verhuur van uw buitenverblijf dient te geschieden via Dutchen.

Interesse in een suite lodges? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.