Kenmerken

Locatie:   Bosweg, Hollum – Ameland
Voorziening:  Wellness o.a eigen binnenzwembad
Perceel: Eigen grond
Kamers:   Ruime slaapkamers met vrijwel allemaal eigen badkamer
Vraagprijs: vanaf € 1.500.000,- ( v.o.n. excl. BTW)
Bijzonderheden:   Minder validen toegankelijk

Op een idyllische locatie, onder de vuurtoren op Ameland, verrijst Fjoer en Flamme. Vier luxe vakantievilla’s die inspelen op de markt en de samenleving.

Beschrijving

Recreatiewoning op de wadden
Ameland wordt ook wel de Waddendiamant genoemd. Het eiland dankt deze bijnaam aan de ongerepte natuurpracht met 27 kilometer Noordzeestrand, uitgestrekte duinen, polders, kwelders en bossen. Een eiland met eindeloze fiets- en wandelpaden, die door het gevarieerde landschap kronkelen. En uiteraard langs de vier gemoedelijke dorpjes met winkels, musea, terrassen en restaurants. Een visje eten of dineren op Michelin-niveau? Alles kan op Ameland.

Luxe villa op Ameland
Vanuit de villa´s van Fjoer en Flamme heeft u vrij uitzicht over beschermd natuurgebied met fraaie duinen, bossen en grasvlakten. Het pittoreske dorp Hollum is op loopstand, net als strand en zee. Na het diner wandelt u in een paar minuten naar de vuurtoren, met op de achtergrond de ondergaande zon.

Hoogwaardige villa’s
Fjoer en Flamme sluit als beleggingsobject volledig aan op ontwikkelingen in de markt en in de samenleving. Zo is er een groeiende vraag naar stijlvolle high-end groepsaccommodaties, die voor iedereen toegankelijk zijn. Met Fjoer en Flamme springen we in dit gat in de markt, door onze hoogwaardige villa’s te voorzien van moderne zorgelementen zoals een lift. Tevens heeft elke villa de luxe van een eigen binnenzwembad, jacuzzi en sauna.  Deze combinatie, op een fantastische locatie als Ameland, biedt een interessante kans voor de belegger die op zoek is naar een solide, blijvend rendement.