Kenmerken

Locatie:   Ameland
Woonoppervlak:  85 tot 165 m2
Perceeloppervlak: 400 – 700 m2
Kamers:   3-5 slaapkamers
Vraagprijs: vanaf € 299.000,- ( v.o.n. excl. BTW)
Inclusief:   Sanitair en tegelwerk

8 bijzondere woningen op eigen grond op Ameland

Beschrijving

Duingolf Ameland

Een plek als deze op een eiland als dit verdient bijzondere recreatiewoningen; woningen waarbij het accent ligt op genieten van schoonheid en natuur. Woningen die bovendien die natuur niet in de weg zitten, maar die zich bescheiden in het omringende landschap voegen. En bovenal woningen waarin het een feest is te verblijven en waar je met je vrienden of familie heerlijke en zorgeloze vakantiemomenten kunt beleven. Dit waren de uitgangspunten voor de ontwikkeling van Duingolf Ameland, 8 luxe vakantievilla’s.

Kwaliteit, ruimte en comfort

De buitenverblijven van Duingolf zijn lage constructies bekleed met Europees-houten buitenwanden. De moderne woningen laten het bijzondere licht van Ameland van verschillende kanten vrij de ruimtes binnenkomen door de verrassende doorzichten en de glazen deuren en wanden. Zodra het weer het toelaat gaan de terrasdeuren open en vormt het terras en de tuin een geheel met de keuken en de living.

Ontwerp & Indeling

Opvallende architectonische verschijning. De luxe vakantievilla’s van Duingolf zijn elk meer dan een volwaardig tweede huis. Ze zitten vol creatieve vondsten om de ruimtelijkheid te vergroten. De hoofdvorm van de bebouwing, met de diagonale scheiding, is een opvallende architectonische verschijning. De kwaliteit van de afweking van de buitenzijde met natuurlijke materialen geven het geheel een aangenaam moderne, maar ook rustieke uitstraling.

Indeling
De indeling is ruim en luxueus. Op de begane grond ligt een zeer ruime, zonnige woonkamer die een geheel vormt met de bijzonder fraai ontworpen designkeuken die u alle comfort biedt. Deze ruimtes kunnen langs twee zijden geopend worden naar het terras en de tuin. Op de begane grond zijn twee slaapkamers en een luxe badkamer en een toilet gerealiseerd. Daarnaast is er natuurlijk een entree met een hal die onder meer toegang verschaft tot het souterrain.

Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite www.duingolfameland.nl