Kenmerken

Locatie:   Lauwersoog
BVO:  140 m2
Perceeloppervlak: 410 – 710 m2
Kamers:   3-4 slaapkamers
Vraagprijs: € 314.000,- ( v.o.n. excl. BTW)
Interieur:   complete inrichting

Baayvilla’s bestaat uit 12 moderne recreatie woningen met terras direct aan het water. Afhankelijk van de wensen van de eigenaar kunnen deze woningen ingericht worden voor 6 tot 8 personen.

Beschrijving

De 12 luxe en zeer ruime recreatievilla’s worden standaard opgeleverd met een schitterend modern interieur dat speciaal voor Baayvilla’s is vormgegeven door Hinabaay.

LIVING
Iedere villa beschikt over een ruime woonkamer die vrij uitziet over het water van natuurpark Lauwersmeer. De oriëntering is zuidelijk zodat er altijd veel licht binnenkomt en ook het terras bij het minste zonnetje rijk bedeeld wordt.

KEUKEN
De keuken is ‘open’ en vormt een deel van de living. Hij is groot genoeg voor alle wenselijke apparatuur en tevens een grote 8- tot 10-persoons eettafel. De entree van de woning bevindt zich naast de keuken. Deze hal geeft tevens toegang tot een toilet en tot een tweepersoons slaapkamer met badkamer.

BOVEN
De eerste verdieping, die middels een trap vanuit de hal betreden kan worden, beschikt over de badkamer en twee grote slaapkamers waarin, afhankelijk van de wensen van de eigenaar, meer dan voldoende ruimte is voor 6 bedden.

BUITEN
De buitenruimte van de villa bestaat uit een riante tuin met (inpandinge) berging voor fietsen en surfboards en wat al niet meer. Er is makkelijk parkeerruimte voor twee auto’s. Aan de voorzijde van de villa wordt een groot terras gerealiseerd. Dit terras ligt op het zuiden met uitzicht over het water alwaar een kleine steiger tot de mogelijkheden behoort.

RENDEMENT
Een buitenhuis op baayvilla’s is niet alleen een geweldige plaats om uw vakantie door te brengen, maar tevens een lucratieve investering.

Voor meer informatie kunt u terecht op de projectsite www.baayvillas.nl